preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Slikovni rezultat za facebook

Ispis statistike od 6. 10. 2011.

Ukupno: 1064997
Ovaj mjesec: 555
Ovaj tjedan: 752
Danas: 1

 

gledajHrvatsku
live video streaming

Zvjezdarnica
16.11.2020. 08:02
Predstojeća lansiranja u Svemir (16.11.2020.)
Informirajte se o tome što se i kada planira lansirati u svemir, jednom tjedno dajemo vam pregled lansiranja raketa s ažurnim podacima. Upoznajte svijet raketa i njihovih tereta koje nose.

Carnet
02.12.2020. 10:47
Objavljen raspored tečajeva Srca u siječnju
Objavljen je raspored tečajeva Srca u siječnju 2021. godine. Tečajevi će se održavati uživo, prema predviđenom rasporedu, putem sustava za webinare.

ZEC
31.07.2020. 17:32
Znanstveno šumski ljetni kamp 2020. – Explora Cuvete


20.03.2020. 17:57
COVID-19 - Organizacija rada u uvjetima pandemije
Suočeni sa pandemijom virusa COVID-19, u cilju da preventivno djelujemo protiv širenja i zato što nam je sigurnost naših djelatnika, suradnika, polaznika, gostiju i svih njihovih obitelji iznimno važna, sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske,  Znanstveno edukacijski centar Višnjan i Astronomsko društvo Višnjan u sklopu kojega je […]

VIJESTI

Završila je 1. ljetna škola u Kašteliru

Izletom u Jamu Baredine, u petak 4. rujna završila je Ljetna škola, koja se po prvi put ove godine, u organizaciji Osnovne škole Jože Šurana Višnjan održala u Područnoj školi u Kašteliru.


Ukupno 14 polaznika, učenika od 2. do 4. razreda dva je tjedna provelo u različitim edukativnim aktivnostima.

Dan je započinjao igrom u školskom dvorištu i potragom za blagom. Rješavajući različite tipove zadatke, djeca su u grupama prolazila punktove na putu do blaga. Našlo se tu nešto mozgalica, zadataka za vježbu koncentracije, percepcije, mašte i klasičnih matematičkih zadataka.

Nakon potrage za blagom, ljetna škola bi se svakog dana nastavila u razredu gdje su se ponavljali nastavni sadržaji prethodne godine iz matematike, hrvatskog i prirode.

Dan smo zaokružili likovnom i informatičkom radionicom gdje smo slikali sapunicom, izrađivali društvene igre, crtali Avatare, pisali sastavke u Wordu, stvarali prezentacije u Power Pointu, crtali i učili crteže animirati.

Deset dana Ljetne škole proteklo je u zabavi, učenju i igri. Kako su dani odmicali, sve smo zadovoljniji dolazili u školu.. od prvog dana kada smo priznali da smo se jedva probudili do posljednjeg koji nam je prebrzo proletio.

Za kraj, zahvaljujemo svim roditeljima koji su nam ukazali povjerenje.

Posebno zahvaljujemo i Općini Kaštelir-Labinci koja je prihvatila našu inicijativu te agenciji Arriva travel na brzoj reakciji na našu potrebu za velikim autobusom.

Zadovoljni i spremni, krenuli smo u ponedjeljak u “pravu školu”!

Nakon završetka Ljetne škole, provedena je anonimna anketa među roditeljima polaznika koji su izrazili svoje prijedloge i ideje te zadovoljstvo programom i provedbom.

 

Roditelji polaznika o Ljetnoj školi:

“Izuzetno dobro osmišljen i realiziran program. Pohvale učiteljici i cijelom timu koji nam je to omogućio.”

“Jako zadovoljno dijete...a još sretniji roditelj.”

“Sve pohvale učiteljici za kvalitetno odrađen posao sa djecom. Ljetna škola je izvrstan projekt osmišljen kao priprema za početak nove školske godine. Djeci je od velike koristi.”

“Da djeca više borave vani.”

“Odlično osmišljeno a još bolje sprovedeno! Hvala učiteljici.”

“Ljetna škola je super prilagodba za početak školske godine. Sve pohvale.”

“Jako smo zadovoljni i nadamo se da će se iduće godine opet održati.”